top of page

WELKOM!

Welkom op de website van Stichting Stick2Uganda. Op deze website kunt u alle informatie vinden omtrent de oprichting, huidige ontwikkelingen en toekomstplannen voor onze stichting.

 

Stick2Uganda stelt als doel jongeren te betrekken bij projecten en problemen in Oeganda. Wij zoeken naar nieuwe wegen om ontwikkelingsprojecten samen met Oegandese jongeren te onderzoeken en aan te pakken.

 

Op deze website vind u informatie over de projecten in Nederland en Oeganda waar wij ons voor inzetten. Momenteel krijgt in Nederland het project Stick2Uganda CLV op het Christelijk Lyceum Veenendaal steeds meer vorm en wordt dit schooljaar weer een reis met CLV ambassadeurs naar Masaka en Jjaja Banga voorbereid. Ook de Oegandadag 2017 en de samenwerking met de Stichting ICU verlopen voorspoedig.
In Oeganda zijn de contacten met de Universiteiten in Kampala veelbelovend en ondersteunen wij een irrigatieproject in Kampala.

 

Sinds de oprichting hebben wij grote stappen gemaakt en zijn verbaasd over het enthousiasme en de positiviteit die dit bij mensen teweegbracht. Een ontwikkeling die ons als bestuur elke keer weer versteld doet staan en een stimulerende werking heeft tot verdere groeimogelijkheden.

 

Met vriendelijke groet,

HET BESTUUR
 
Cees Gouw, voorzitter

Contactpersoon Christelijk Lyceum Veenendaal, algemeen beleid.

 

Hielke Wijnia, 2e voorzitter

Contactpersoon voor Christelijk Lyceum Veenendaal,

Contacten derden.

Denise van der Does - Diepenveen, secretaris

Contactpersoon voor Christelijk Lyceum Veenendaal.

 

Floor van der Kemp, algemeen bestuurslid

Contactpersoon kerkgemeenschappen Poortugaal en Rhoon.

 

 

Britt Hoencamp, algemeen bestuurslid

project coördinator.

Jonathan van Schoonhoven, algemeen bestuurslid

Contactpersoon Oeganda.

bottom of page