top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Laptop voor onderwijs


Op vrijdag 29 november heeft Jonathan van Schoonhoven, bestuurslid Stichting Stick2Uganda (S2U), een zestal laptops overgedragen aan de director van de Islamic University Uganda (IUIU) Dr. Madina Nabukera. Deze laptops zijn beschikbaar gesteld door het CLV voor IUIU studentes die geen geld hebben om een eigen laptop aan te schaffen. Door deze donatie kunnen deze studenten toch onderwijs te volgen. In het jaarlijkse Graduation Bulletin van de IUIU female campus is uitgebreid verslag gedaan van de S2U Business plan Award uitreiking in oktober 2019. CLV/S2U ambassadeurs hebben met de Award uitreiking Oegandese studenten uitgedaagd om in hun eigen dorp, duurzame en milieu vriendelijke bedrijven op te zetten. De drie beste plannen hebben met de Award een startsubsidie ontvangen. S2U blijft de bedrijven volgen en coachen.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page