top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

De koffers worden gepakt!


De spanning stijgt maar ze hebben er zin in. Van 11 tot 23 oktober verblijven 23 ambassadeurs van Stick2Uganda en vijf docenten van het Christelijk lyceum Veenendaal in Oeganda. Zij vertrekken vrijdag 11 oktober vanaf Schiphol via Istanbul naar Entebbe (Kampala-Oeganda). Er is een hele voorbereiding aan vooraf gegaan met o.a. ouderavonden, gastcolleges door Ivan Tendo Kayagulanyi (lector University in Phisalonok, Thailand) en presentaties. Het programma in Oeganda is geheel vernieuwd en start op vier verschillende projectlocaties. In Masaka, Kumi, Suubi en Kyazanga doen we onderzoek naar de haalbaarheid van projectplannen door gesprekken te voeren met Oegandese project medewerkers en wijk/dorpsbewoners. Ambassadeurs en begeleiders overnachten in dormitories van boarding schools, bij Oegandezen thuis, op locatie bij projecten en in een guesthouse. Een kort toeristische programma met o.a. een bezoek aan een wildpark (Murchisons) in het noorden van Oeganda sluit de reis af. Het belooft weer een bijzonder avontuur te worden. Volg de verhalen via onze Facebook pagina, Instagram of deze website.

Op de afbeelding is te zien waar men zoal verblijft.


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page