top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Voor de derde keer geslaagd Benefiet Ditters-CLV volleybaltoernooi


Het is voorbij, het derde Ditters-CLV volleybaltoernooi 2019. We kunnen terugkijken op een zeer succesvol toernooi. De gezamenlijke maaltijd aan het begin is altijd een speciaal moment van dit toernooi, waarbij men geniet van een driegangen Afrikaans diner en op een andere manier met elkaar spreekt en contacten versterkt. Het geheel wordt goed verzorgd met de medewerking van de S2U-ambassadeurs. Na dit ontspannen deel van de avond gaan dertien teams van verschillende niveaus en leeftijden ontspannen op een andere manier door en binden de strijd met elkaar aan. Geheel in lijn met S2U hebben verschillende jeugdteams dit jaar voor de eerste keer deelgenomen. Dat maakt het compleet. De wedstrijden tonen alle aspecten van teamsporten. Sportieve strijd, mooie en opwindende acties en vooral heel veel plezier in het spel. Uiteindelijk plaatst het Etric 1-team zichzelf als eerste. Ten slotte, onder het genot van een drankje, evalueren de deelnemers kort de wedstrijden en spelmomenten. We kunnen heel tevreden terugkijken. Mede door de nieuwe locatie (sporthal SKF), alle deelnemers, vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsors, Ditters makelaars (hoofdsponsor), de Maes cateringservice, CLV, De Groene Velden en Café De Compaen, is dit evenement succesvol verlopen. Dankzij iedereen kan Stichting S2U een aardig bedrag bijschrijven. Klik hier voor foto's


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page