top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Activiteitenkalender 2018


Het S2U tussenjaar, start met verschillende PR activiteiten in voorbereiding op het selecteren van de nieuwe groep ambassadeurs eind 2018.

Vrijdag 26 januari: Open Huis S2U stand

Tijdens het Open Huis op het CLV wordt er een stand bezet van waaruit info gegeven wordt over het S2U ambassadeurschap en de reis naar Oeganda.

Vrijdag 26 januari: Open Huis S2U hapjes stand

In de Brugkuip van het CLV gaat S2U een verkooppunt inrichten. Nieuwe leerlingen en hun ouders kunnen daar iets te eten kopen. Daarbij valt te denken aan: Oegandees/Nederlandse pompoensoep, rolex, chapati’s , e.d.

Woensdag 14 februari 2018: Valentijnsdag op het CLV

Valentijnsdag is weer het moment waarop met het goede doel in het achterhoofd alle geliefden elkaar het een en ander toewensen samen met een leuk Valentijn cadeautje.

Vrijdag 6 april: Tweede Benefiet Ditters –CLV Volleybaltoernooi

Voor de tweede keer wordt het benefiet volleybaltoernooi gehouden op het CLV. De eerste keer was zo’n groot succes dat veel teams al hebben aangegeven weer te komen eten en spelen. Ook heeft Valery haar medewerking weer toegezegd. De voorbereiding zal de hele vrijdag 6 april in beslag nemen. De opbrengst gaat naar S2U.

November 2018: selectiegesprekken S2U ambassadeurs 2019

Voor de vierde keer worden er gesprekken gehouden met potentiele S2U ambassadeurs. Deze gesprekken worden o.a. gehouden door de ambassadeurs 2017.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page