top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Ambassadeurs CLV-S2U 2017 zijn er klaar voor!


Nog een week en dan is het eindelijk zover! Een groep van zo'n 20 ambassadeurs en 6 begeleiders vertrekken zaterdag 7 oktober richting Oeganda. Een jaar lang hebben ze er hard voor gewerkt en naar uitgekeken. Samen hebben ze acties voorbereid, presentaties en opdrachten gemaakt en is er veel overleg gepleegd en informatie uitgewisseld. Een goede voorbereiding is immers van essentieel belang voor het doen slagen van deze reis. Er is een team ontstaan en ook dat element is heel belangrijk als je met elkaar zo'n avontuur aangaat.

Een spannende aangelegenheid maar zeker ook een bijzondere ervaring.

Het koffers pakken kan beginnen....


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page