top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Stick2Uganda CLV actiedagen


Vrijdag 21 april staat geheel in het teken van acties voor Oeganda. Met z’n allen doen we ons uiterste beste om zoveel mogelijk geld op te halen voor projecten in Oeganda. De sponsor-estafette voor alle brugklassen is een van de belangrijkste sponsoractiviteiten op deze dag. Maar de andere klassen zitten niet stil deze dag. Zij zijn druk bezig met de organisatie van andere sponsoractiviteiten zoals het verkopen van zelfgemaakte taarten, pannavoetbal en het veilen van kunstwerken. Alle ouders, opa´s oma´s, andere familieleden en vrienden zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de verschillende activiteiten. Het is leuk om te zien wat iedereen heeft opgezet. Het belooft weer een mooie dag te worden!

Meer informatie kunt u vinden onder de menuknop: In Nederland of op de website van de school: http://www.clv.nl/Ouders/Uendeschool/CLVSchoolbrief.aspx


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page