top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Valentijn 2017


14 februari 2017, de ambassadeurs van Stick2Uganda 2016 waren druk in de weer met het rondbrengen van alle chocolade en suiker lolly’s in de vergaderruimte op de begane grond van het theoriehuis. Meerdere dagen is T01 het zenuwcentrum geweest van waaruit de logistiek rondom het afleveren van 468 smaakvolle Valentijnattenties werd verzorgd. Bijna 500 CLV leerlingen hebben met mooie teksten laten merken dat zij op een speciale manier aan iemand denken. ‘Happy Valentijn’ ‘Ik vind je mega leuk xxx, geniet van je lolly’ ‘Ik ben trots op jou’ ‘Ik hou van je en ik weet zeker dat je je examen gaat halen’ Daarmee is Stick2Uganda Valentijn 2017 meer dan geslaagd.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page