top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Stick2Uganda CLV 2017


Het is bijna zover. Een nieuwe groep van 24 ambassadeurs is geselecteerd en reizen met 5 begeleiders in oktober 2017 naar Oeganda.

Deze jonge mensen maken door het ambassadeurschap deel uit van het netwerk van Stick2Uganda ambassadeurs. Een jong maar steeds groter wordend netwerk met hoogopgeleide en initiatiefrijke jongeren.

De voorbereiding is in volle gang. Het doel van deze nieuwe groep is om met elkaar (in groepsverband) informatie en kennis te verwerven en kennis uit te wisselen over ontwikkelingsprojecten in Oeganda. Daarbij is niet alleen de voorbereiding op de reis naar Oeganda maar ook het maken van opdrachten en met elkaar organiseren van voorlichting - en fundraising activiteiten, voor leerlingen en begeleiders een waardevolle ervaring.

De Stichting Stick2Uganda heeft als doel het ontwikkelen en ondersteunen van lokale gemeenschappen in Oeganda. Dit gebeurt door kennisuitwisseling en verbinden van lokale organisaties met Nederlandse initiatieven. Hiervoor worden in Oeganda en in Nederland projecten opgezet. Het project Stick2Uganda CLV geeft leerlingen de uitdaging zich te verbinden aan ontwikkelingen en projecten in Oeganda.

Een mooie uitdaging! Vol enthousiasme is men begonnen aan de voorbereidingen en kijken de deelnemers reikhalzend uit naar de reis! We houden u op de hoogte!

De ambassadeurs zijn:

Yzette Aro, Sophie v.d Bos, Maxime Diepeveen, Rosanne Diepeveen, Jolijn Dillen, Aniek van Gessel, Sander de Groot, Rens Haagsman, Liselotte van de Haar, Tjeerd Haffmans, Joris Haffmans, Anouk Hak,

Lisa v.d.Hoef, Merel Hoogvliet, Loes Janssen, Anna Keizer, Yasmin Labed, Demi van Lammeren, Nijnke Mentink, Job Prins, Sam Schreuders, Dirk Teunis, Martijn Timmer, Isa Vos.

Binnenkort zullen zij zich op de Facebookpagina van S2U voorstellen.


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page