top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Ambassadeurs naar Oeganda


Twintig juli vertrekken Diederik Bos, Noa Harder, Femke Kommerie en Merijn van der Meene naar Oeganda. Deze vier ambassadeurs gaan in Ttula en Jjaja Banga het programma voorbereiden van de Stick2Uganda CLV ambassadeurs 2015. Deze nieuwe ambassadeurs zijn de tweede lichting CLV leerlingen die meedoen met het project Stick2Uganda CLV. Een deel van deze nieuwe ambassadeurs gaan verder met het begeleiden van de basisschool Happy Times van Peter Wagaba in Ttula. Een tweede groep zal voor het eerst een landbouw en gezondheidzorg project in Jjaja Banga gaan begeleiden. Dit laatste project wordt georganiseerd door Sarah Jjuuko Kamara en Sander van Zanten van de organisatie ICU.


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page