top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

CLV Musical The Wix


The wiz.jpg

Op donderdag 12 en vrijdag 13 maart was er een speciale VIP bijeenkomst van de CLV musical The Wiz. Genodigden voor dit evenement werden vanaf 17.00 uur getracteerd op een heerlijke tapas maaltijd verzorgd door leerlingen van de kook en restaurant afdeling van de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal. Tijdens deze maaltijd vertelde de cast en medewerkers aan de musical wat er allemaal komnt kijken bij het maken en repeteren van een musical. Omdat een deel van de opbrenst van de musical elk jaar ten goede komt aan een goed doel en dit jaar Stick2Uganda CLV de gelukkige was, was er ruimte voor een presentatie. Drie ambassdeurs Merijn van de Meene, Ard Suverein en Diederik Bos vertelden in een onderhoudend verhaal over hun voorbereidingen, de reis naar Oeganda en hun ervaringen. Daarna was iedereen uitgenodigd om de prachtige musical bij te wonen.

The Wiz

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden.

Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

De opbrengst

De uiteindelijke opbrengst van de musical was €1500,00. Een prachtig resultaat dat ten goede komt aan de projecten van Stick2Uganda.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page