top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Actiedag CLV voor Stick2Uganda een succes!


actiedag2.jpg
actiedag1.jpg

Op de website van het CLV word met trots vermeld dat de actiedag die voor de stichting was georganiseerd een groot succes was. Verschillende Oegandese studenten en experts hebben een les gegeven over uiteenlopende onderwerpen en ook het bestuur van de stichting heeft even voor de klas gestaan. Verder werden er door de leerlingen een estafette race door de school en talloze andere spelletjes georganiseerd waarmee veel geld is opgehaald.

Meer foto's en de details van de opbrengst per klas kunt u vinden op de CLV website: http://www.clv.nl/Actueel/Nieuws/tabid/111/articleType/ArticleView/articleId/85/Super-actiedag-Stick2Uganda.aspx


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page