top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Het CLV presenteert musical The Wiz.


The wiz.jpg

Het CLV biedt u dit jaar opnieuw een VIP-arrangement aan. Voor iedereen die ruimte wil maken voor dit bijzondere event op woensdag 12 of donderdag 13 maart 2014.

>> Volg deze Actie via CLV Website Het verhaal:- The Wiz Het CLV presenteert musical The WizDorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Word VIP Voor de inschrijving klik hier. U ziet een formulier waarin u uw opgave kunt doen. Na opgave ontvangt u digitaal een factuur met alle gegevens, met Rabokorting. Wij hebben 120 stoelen extra gereserveerd bij de Lampegiet, speciaal voor u. U steunt ook daarmee het project Stick2Uganda van het CLV En dat is nog niet alles. Meet and greet!!! Na afloop van de voorstelling wil de cast u graag ontmoeten. Op beide dagen kunt u onder het genot van hapjes en een drankjes van 17.00 uur tot 19.30 uur, voorafgaand aan de uitvoering, in gesprek met de leerlingen en begeleiders van de musical en van het project Stick2Uganda. Graag ontmoet ik u op dit mooie evenement, met partners en vrienden die stil willen worden over de prestaties van de nieuwe generatie!


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page