Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

S2U- business award uitreiking

October 21, 2019

Vrijdag 18 oktober zijn er door S2U 3 business plan awards uitgereikt op Multitech University.  Studenten van IUIU, KIU en MBS kregen de gelegenheid om goede bedrijfsplannen in te dienen.  Na een voorselectie door de universiteit,  kregen de genomineerden de gelegenheid hun plan te presenteren aan een jury bestaande uit  S2U ambassadeurs. De winnaars van deze award krijgen naast het certificaat een voorwaardelijk geldbedrag. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square