Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

De meerwaarde van samenwerking

January 27, 2019

 

De presentatie van de projectgroep S2U tijdens de open dag op het CLV kan niemand ontgaan zijn. In een kleurrijke stand vertellen jonge ambassadeurs aan de belangstellenden over de kansen en mogelijkheden die het CLV in samenwerking met S2U de leerlingen biedt. Ervaring opdoen in samenwerken, plannen en organiseren. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen. Een jaar lang wordt  door de projectgroep S2U-CLV hard gewerkt met als einddoel:  de gezamenlijke reis naar Oeganda!

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square