Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Rugzak vol verhalen

October 21, 2017

Met een rugzak vol met mooie, ontroerende, boeiende, verbijsterende, spannende, emotionele.........verhalen en ervaringen is de groep ambassadeurs S2U-CLV met begeleiders terug vanuit Oeganda in Nederland. Een rijke ervaring voor hen  en voor de Oegandezen. Er is veel om over na te denken. Veel vraagt om actie, om ontwikkeling. De raderen gaan draaien....De verslagen van deze bijzondere reis zijn na te lezen op de reisblogs: reisblog ambassadeurs en reisblog Coen

 

 

 

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square