Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Parallelle werelden

October 13, 2017

 

Maandag opgestaan in een groen paradijs. Wat is het hier onbeschrijfelijk mooi. Om een uur of 6 gingen de monotone snerpende nachtgeluiden naadloos over in de vrolijke daggeluiden geproduceerd door de gekste vogels. Leerlingen zijn zich gaan oriënteren op zelfgekozen thema’s. Positie van de vrouw, hiv, lokale gezondheidszorg, etc.. Eerst het thema in kaart brengen en dan perspectieven schetsen, zowel de hier gewenste als de te verwachten perspectieven bij consolidatie van de huidige situatie. De komende dagen gaan we puzzelstukjes bij elkaar zoeken die hier bij helpen.
 

Dit is zomaar een gedeelte uit het eigen blog van Coen klein Douwel, docent en een van de begeleiders van de groep  S2U CLV ambassadeurs in Oeganda. Hij houdt een eigen blog bij over deze reis.

Bijzondere verhalen die je meenemen in de sfeer van waaruit ze geschreven zijn. Ook nieuwsgierig? klik dan op  http://oegandacoen.blogspot.nl/2017/10/

 

De eerste verslagen en foto's van de ambassadeurs zijn inmiddels ook gestuurd.

De S2U ambassadeurs van het CLV zijn nu bijna een week in Oeganda maar voor hun gevoel is dat al veel langer. In enkele dagen hebben zij al zoveel indrukken opgedaan, beleefd, gereisd en gewerkt dat het lijkt alsof men al weken onderweg is. Deze verhalen zijn binnenkort te volgen op deze website maar nu al op onze facebookpagina : https://www.facebook.com/St.S2U/      of    https://www.facebook.com/Stick2Uganda-CLV-235090039965661/

 

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square