Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Stick2Uganda CLV actiedagen

April 19, 2017

Vrijdag 21 april staat geheel in het teken van acties voor Oeganda. Met z’n allen doen we ons uiterste beste om zoveel mogelijk geld op te halen voor projecten in Oeganda. De sponsor-estafette voor alle brugklassen is een van de belangrijkste sponsoractiviteiten op deze dag. Maar de andere klassen zitten niet stil deze dag. Zij zijn druk bezig met de organisatie van andere sponsoractiviteiten zoals het verkopen van zelfgemaakte taarten, pannavoetbal en het veilen van kunstwerken.

Alle ouders, opa´s oma´s, andere familieleden en vrienden zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de verschillende activiteiten. Het is leuk om te zien wat iedereen heeft opgezet. Het belooft weer een mooie dag te worden! 

Meer informatie kunt u vinden onder de menuknop: In Nederland of op de website van de school:
http://www.clv.nl/Ouders/Uendeschool/CLVSchoolbrief.aspx

 

 

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square