Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Stick2Uganda CLV 2017

February 28, 2017

 

Het is bijna zover. Een nieuwe groep van 24 ambassadeurs is geselecteerd en reizen met 5 begeleiders in oktober 2017 naar Oeganda.

 

Deze jonge mensen maken door het ambassadeurschap deel uit van het netwerk van Stick2Uganda ambassadeurs. Een jong maar steeds groter wordend netwerk met hoogopgeleide en initiatiefrijke jongeren.

 

De voorbereiding is in volle gang. Het doel van deze nieuwe groep is om met elkaar (in groepsverband) informatie en kennis te verwerven en kennis uit te wisselen over ontwikkelingsprojecten in Oeganda. Daarbij is niet alleen de voorbereiding op de reis naar Oeganda maar ook het maken van opdrachten en met elkaar organiseren van voorlichting - en fundraising activiteiten, voor leerlingen en begeleiders een waardevolle ervaring.

De Stichting Stick2Uganda heeft als doel het ontwikkelen en ondersteunen van lokale gemeenschappen in Oeganda. Dit gebeurt door kennisuitwisseling en verbinden van lokale organisaties met Nederlandse initiatieven. Hiervoor worden in Oeganda en in Nederland projecten opgezet. Het project Stick2Uganda CLV geeft leerlingen de uitdaging zich te verbinden aan ontwikkelingen en projecten in Oeganda.

Een mooie uitdaging! Vol enthousiasme is men begonnen aan de voorbereidingen en kijken de deelnemers reikhalzend uit naar de reis! We houden u op de hoogte!

 

De ambassadeurs zijn:

Yzette  Aro, Sophie v.d  Bos, Maxime Diepeveen, Rosanne Diepeveen, Jolijn Dillen, Aniek van Gessel, Sander de Groot, Rens Haagsman, Liselotte van de Haar, Tjeerd  Haffmans, Joris  Haffmans, Anouk Hak,

Lisa v.d.Hoef, Merel  Hoogvliet, Loes  Janssen, Anna  Keizer, Yasmin  Labed, Demi  van Lammeren,
Nijnke  Mentink, Job  Prins, Sam  Schreuders, Dirk  Teunis, Martijn  Timmer, Isa  Vos.

 

Binnenkort zullen zij zich op de Facebookpagina van S2U voorstellen.

 

 

 

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square