Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Ambassadeurs naar Oeganda

July 12, 2015

Twintig juli vertrekken Diederik Bos, Noa Harder, Femke Kommerie en Merijn van der Meene naar Oeganda. Deze vier ambassadeurs gaan in Ttula en Jjaja Banga het programma voorbereiden van de Stick2Uganda CLV ambassadeurs 2015. Deze nieuwe ambassadeurs zijn de tweede lichting CLV leerlingen die meedoen met het project Stick2Uganda CLV. Een deel van deze nieuwe ambassadeurs gaan verder met het begeleiden van de basisschool Happy Times van Peter Wagaba in Ttula. Een tweede groep zal voor het eerst een landbouw en gezondheidzorg project in Jjaja Banga gaan begeleiden. Dit laatste project wordt georganiseerd door Sarah Jjuuko Kamara en Sander van Zanten van de organisatie ICU.

 

 

 

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square