Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Benefietdienst Poortugaal

February 19, 2015

 

 

Op 15 februari 2015 is in de Oude Kerk in Poortugaal de benefietdienst  : = x , delen is vermenigvuldigen georganiseerd. Floor van de Kemp, de drijvende kracht achter de organisatie, heeft een prachtige liturgie opgezet met medewerking van het I.J.E.koor uit Rhoon en de Sparkling Voices uit Rotterdam. Ds. Erwin de Jongh verzorgde tijdens de dienst de overdenking. Met beelden, geluid (drumband) en zang werden de aanwezigen betrokken bij het werk van de Stichting Stick2Uganda in Ttula, een sloppenwijk in Kampala. De opbrengst van de dienst gaat naar de Stichting Stick2Uganda.

Please reload

Leukste Posts!

Voetbalkleding van v.v. Lunteren naar Oeganda

December 12, 2013

1/1
Please reload

Recente Posts

November 7, 2019

October 23, 2019

October 13, 2019

June 4, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg Ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square