top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstick2uganda

Het was genieten!


Heerlijk, sportief, gezellig en wat een spannende wedstrijden!

Dat is kort samengevat de ervaring van de deelnemers en organisatie na afloop van het tweede Benefiet Ditters-CLV volleybaltoernooi afgelopen vrijdag 6 april 2018.

De Afrikaanse maaltijd, bereidt door Valerie en S2U ambassadeurs valt bijzonder in de smaak.

Daarna, de vingers nog aflikkend beginnen we met enige vertraging aan de wedstrijden.

Met veel enthousiasme en inzet binden13 teams de strijd met elkaar aan. En dat levert een prachtig schouwspel van zeer verschillend niveau op. Het team van sectie BO (bewegingsonderwijs) van het CLV is erg gebrand op winst en dat lukt ze in een paar spannende wedstrijden maar nipt. De beker is binnen!

Onder het genot van een drankje sluiten we deze geslaagde avond!

Met dank aan alle deelnemers, Ditters makelaars (hoofdsponsor), DeMaes cateringservice en het CLV kan de Stichting Stick2Uganda een mooi bedrag op haar rekening bijschrijven. Voor foto-impressie klik hier

Delicious, sporty, cozy and what an exciting matches! This is in short the experience after the second Benefit Ditters-CLV volleyball tournament last Friday, April 6, 2018. The African meal, prepared by Valerie and S2U ambassadors, was particularly appreciated. While the fingers are still licking, the matches start. With enthusiasm and dedication, 13 teams are fighting each other. And that produces a beautiful spectacle of a very different level. The team of the BO section (physical education) of the CLV is very keen on winning and they succeed in a few exciting matches. They have won the cup! While enjoying a drink we close this successful evening! Thanks to all participants, Ditters makelaars (main sponsor), DeMaes catering service and the CLV, the Stick2Uganda Foundation can add a nice sum to its account. For photo click here


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page