top of page

Ambassadeurs 2017

De ambassadeurs van 2017  stellen zich een voor een aan u voor.

Ik ben Loes Janssen. Ik ben 16 jaar en zit in 4V. Mijn hobby’s tennissen en reizen. Meedoen aan het project Stick2Uganda lijkt me een unieke kans om het land zelf en de omstandigheden beter te leren kennen. Door de reis wil ik graag mensen met mijn enthousiasme inspireren om ook aan dit soort projecten mee te doen. Ik hoop dat ik een steentje kan bijdragen en ik kijk uit naar een avontuurlijke reis!

Ik ben Joris Haffmans, ik ben 17 jaar en ik zit in 4 havo. Mijn hobby's zijn korfballen/sporten, spellen spelen en reizen. Het zijn van ambassadeur van Stick2uganda is iets wat ik wil zijn sinds dat ik in de 1e zit en zodra het mogelijk was heb ik mij direct aangemeld, want dit is een kans die je maar 1 keer in je leven krijgt. Ik denk dat als we naar Oeganda gaan dat mensen daar met gemengde gevoelens naar toe gaan, maar dat we met onze groep heel veel kunnen betekenen voor de mensen daar in Oeganda. En ik weet zeker dat dit een ervaring wordt die niemand van deze groep ooit zal vergeten.

Mijn naam is Martijn Timmer en ben 17 jaar oud. Ik zit in 5 atheneum en heb het profiel Natuur & Gezondheid. Ik houd van sporten, taarten bakken en afspreken met vrienden. Verder ben ik geïnteresseerd in andere culturen en houd van reizen. Stick2Uganda biedt mij een unieke kans om niet alleen de mensen daar te helpen, maar ook mezelf te ontwikkelen. Daarnaast is deze stichting niet alleen gericht op het verzamelen van zoveel mogelijk donaties, maar wil het juist kennis meegeven aan de lokale bevolking zodat er dingen structureel veranderd kunnen worden. Ik heb erg veel zin in deze leerzame en bijzondere reis en hoop dat ik met alle mogelijke middelen de mensen daar kan helpen!

Ik ben Job Prins, ben 16 jaar oud en zit nu in 5 vwo. Mijn hobby’s zijn voetballen, gitaarspelen, toneelspelen en fotograferen. Daarnaast werk ik bij de Appie. Toen er een paar ambassadeurs bij ons in de klas kwamen met een presentatie over Stick2Uganda wist ik meteen dat ik mee wilde gaan doen. Ik ben daarom ook erg blij dat ik een van de gelukkigen ben geworden! Aan goede doelen geef je vaak wel geld, maar waar gaat dit heen? Het lijkt me daarom een unieke ervaring om zelf deze mensen te gaan helpen en het is een kans die je maar zelden krijgt!

Ik ben Maxime Diepeveen, 18 jaar en zit op het VWO in de 5e klas. Ik volg het Natuur en Gezondheid profiel en hoop dat dit helpt bij het overbrengen van mijn kennis aan de bevolking waar ik in Oktober 2017 langs zal komen. Ik vind het leuk dat ik als ambassadeur van deze stichting mijn steentje kan bijdragen en kan begrijpen hoe een stichting in elkaar zit. Ik pak zo’n kans graag met beide handen aan, en zal mij hier dan ook voor de volle 100% voor inzetten. Ik hoop dat wij in Oeganda met z’n alle iets moois neer gaan zetten!

Ik ben Merel Hoogvliet en ik ben 15 jaar. Ik zit in de vierde van het VWO en vanaf dit schooljaar mag ik mijzelf ambassadeur noemen van de stichting stick2uganda!

Ik vind reizen superleuk en wil graag andere mensen helpen die het minder hebben dan ons in Nederland. Toen ik een advertentie van stick2uganda op de schoolsite zag over een zoektocht naar nieuwe ambassadeurs was ik gelijk enthousiast. Toen heb ik een sollicitatiebrief geschreven en verschillende gesprekken gehad en ik was door!! Ik hoop dat wij als ambassadeurs echt iets kunnen gaan betekenen voor de mensen die in Uganda leven. Ik ben ook heel erg benieuwd hoe het daar is, je ziet natuurlijk al allemaal beelden in onder andere films maar het lijkt mij heel mooi om het ook eens met eigen ogen te zien.

Ik heb super veel zin om dingen te gaan ondernemen met deze groep en uit eindelijk een hele mooie reis te gaan maken!!

Ik ben Sophie van den Bos, 16 jaar en wonend in Lienden. In het dagelijks leven vind ik het leuk en belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen, te shoppen en op zijn tijd van een Netflix-avond te genieten. Waarom ik zo graag mee wil naar Oeganda is omdat ik onervaren ben op het gebied van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Stick2Uganda biedt mij de ideale kans om me op dit vlak te ontwikkelen, maar ook om eens goed na te denken over welke projecten en acties voor dit land gaan werken. Ik heb het super leuk in de groep, en heb er erg veel zin in!

Mijn naam is Yasmin Labed en ik ben 18 jaar oud. Toen ik hoorde over Stick2Uganda werd ik meteen enthousiast vandaar ook dat ik me voor de tweede keer heb opgegeven en nu ook daadwerkelijk mee mag naar Oeganda. Ik zit niet graag stil en daarom hou ik me naast school bezig met activiteiten zoals dansen, de musical en nu dan ook dit project. Ik heb er ontzettend veel zin in, het is als een droom die uit komt! Ik denk dat het een hele mooie ervaring gaat worden waarin ik mijn hulp en kennis kan bieden en natuurlijk ook veel mag leren van de mensen daar.

Stick2Uganda was voor mij een onbekend project. Ik had er vast wel wat van gehoord op school en we hebben actiedagen gehad, maar eigenlijk wist ik er niks van af. Wat was Stick2Uganda en wat doen ze? Toen ik in de derde klas kwam (vwo) kregen we hierover wat te horen. Er kwamen oud ambassadeurs bij onze klas langs om over het project te vertellen en dat je je ervoor kon opgeven. Ik was zo enthousiast en begon meteen een mail te schrijven en diezelfde dag heb ik het nog verstuurd. Ik kreeg een paar weken hierna een mailtje terug met de vraag of ik een keer op sollicitatiegesprek kon komen en dat wilde ik natuurlijk dol graag. Gelukkig ging het goed, ondanks de spanning, want er moest ook een gesprek in het Engels gevoerd worden. Ik kan mij nu een ambassadeur noemen van Stick2Uganda en dat vind ik super gaaf! We zijn ons nu aan het voorbereiden op de reis, want in oktober zullen wij vliegen naar Oeganda en dat is eigenlijk hetgeen waar de meeste mensen zich voor hebben opgegeven! We zijn net klaar met de valentijnsactie. We hebben vijf dagen lang lolly’s verkocht in de pauzes en deze op Valentijnsdag rondgebracht in de klassen! Er is een volleybal toernooi geweest en er zal in dit jaar ook nog een actiedag komen! Ik kijk er super naar uit om op reis te gaan met de groep, want het is tot nu toe heel erg gezellig! Isa Vos

Mijn naam is Sander de Groot. Ik ben 15 jaar oud en geboren op 28 maart 2001. Ik zit in klas 4 mavo op het CLV en heb het er erg naar mijn zin. Ik had in de eerste klas al gehoord over het doel en de reis van Stick2Uganda. Helaas kon ik toen nog niet mee, omdat ik te jong was. Nu ik in de 4e klas zit en er weer een reis naar Oeganda wordt georganiseerd om met de stichting Stick2Uganda mee te gaan, werd ik na wat informatie te hebben opgezocht opnieuw enthousiast. Ik heb gesolliciteerd door middel van een motivatiebrief die we moesten insturen. Iedereen die zich had ingeschreven moest in 3 gesprekken uitleggen waarom hij/zij nou zo graag mee wilde naar Oeganda en wat je zo motiveerde om mee te mogen gaan naar Oeganda. Iets later na de gesprekken werd ik gebeld over de uitslag. Ja hoor, ik was uitgekozen om mee te mogen gaan naar Oeganda! Wat vond ik dat geweldig om te horen dat mijn droom uitkwam. Wat mij nou precies motiveert om mee te gaan naar Oeganda, is dat ik na vele verhalen en filmpjes te hebben gezien en gehoord, graag zelf mijn steentje wil bijdragen aan de wereld door daar te helpen. Ik droom er al een tijd van om vrijwilligerswerk te gaan doen in een ontwikkelingsland en vind het prachtig dat Stick2Uganda zo op mijn pad is gekomen! Ik vind het een heel bijzondere ervaring die ik krijg om op deze jonge leeftijd al te mogen helpen in een ontwikkelingsland! Ik verwacht in Oeganda best even te schrikken van de situatie die ik daar aan tref. We hebben het hier zo goed in Nederland, dat we bijna zouden vergeten dat er elders op de wereld armoede heerst. Ik denk dat als ik in het vliegtuig terug naar Nederland zit pas echt besef hoe goed mijn leven is en hoe de mensen daar leven. Met het beetje dat ze hebben toch blij kunnen zijn. Ik hoop op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen aan de wereld en met een bijzondere ervaring terug naar huis te gaan!

Hallo, Ik ben Demi van Lammeren ik ben 16 jaar en zit in 4 havo.
Ik heb mijzelf opgegeven voor Stick2Uganda omdat dit mij een kans leek die je maar één keer in je leven zou krijgen, maar ook natuurlijk omdat ik mensen helpen erg leuk vind en graag een verschil in het leven van deze mensen wil maken. Graag hoop ik dat ik dit doel met deze reis kan behalen.

Ik ben Liselotte van de Haar en ik ben 15 jaar. Ik zit nu in 3 VWO. Toen ik hoorde van het Stick2uganda project heb ik geen moment getwijfeld en heb ik me gelijk ingeschreven. Ik wilde altijd al graag naar Afrika om iets te doen voor de mensen daar dus dit was mijn kans. Ik vind het super leuk dat we dit jaar als groep allemaal dingen gaan organiseren zoals de valentijnsactie en de grote actiedag in april. Ik denk dat we als groep echt iets moois gaan neerzetten. Ook kijk ik natuurlijk erg uit naar de reis naar Oeganda. Ik denk dat dit echt een onvergetelijke ervaring wordt!

Ik ben Jolijn en ik ben 15 jaar oud. Als bijbaan werk ik bij de Albert Heijn op de broodafdeling. In februari 2016 ben ik in Nigeria geweest, ik heb hier zoveel gezien maar kon en mocht niks doen omdat het geen veilig land is. Ik wilde zo graag tussen de lokale bevolking zijn, maar dit was onmogelijk. Dus toen Stick2Uganda voorbij kwam wist ik dat dit voor mij de uitgelezen kans was om te gaan doen wat ik in Nigeria niet kon doen.

Heey, ik ben Aniek van Gessel, zit in 5 gymnasium en ben 17 jaar oud. Ik doe mee met Stick2Uganda, omdat ik heel graag andere mensen wil helpen door mijn kennis over te dragen. Ook denk ik dat je deze kans maar 1 keer in je leven krijgt en hem dus met beide handen aan moet grijpen! Ik heb er nu al heel veel zin in met deze groep en het wordt hoe dan ook een geweldige ervaring!

Ik ben Nynke Mentink en ben 15 jaar. Ik zit in 3 atheneum.
In 2016 ben ik ambassadeur geworden van het project Stick2Uganda.
Al heel vaak heb ik gezegd dat ik meer van de wereld wil zien en nu begint de eerste grote stap.
Iets doen voor de medemens is ook altijd al iets belangrijks geweest voor mij.
Daarom vind ik Stick2Uganda ook zo goed bij mij passen, want nu kan ik het combineren.
Wat ik dan ook verwacht van mijn reis naar Uganda is niet alleen een ervaring die je hebt als je geweest ben, maar ook een andere blik op de wereld en je bewuster zijn van dingen.

Ik ben Anna Keizer ik ben 16 jaar en zit in 4 mavo.
Toen ik hoorde van het project stick2Ugada, was ik gelijk al verkocht. Het leek mij zo bijzonder om hier aan mee te doen.
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in andere culturen, dit leek mij een mooie kans om weer eens een andere cultuur te leren kennen. Ook leek dit mij een mooie kans om iets voor een ander te betekenen. Ik kijk er naar uit om te ontdekken wat ik voor andere kan gaan betekenen.

Ik ben Sam Schreuders, 17 jaar en doe momenteel 5 gymnasium. Het ambassadeur zijn van Stick2Uganda lijkt me een unieke, maar ook te gekke ervaring waarmee ik hoop iets te kunnen betekenen voor anderen, maar ook zelf er veel van mag leren. Met dit project hoop ik meer inzicht te krijgen hoe de stichting in elkaar zit en op welke manier wij ons steentje kunnen bijdragen in een land waar ze het minder hebben dan wij hier in Nederland. Ik ben ontzettend enthousiast en zal me dan ook met de volle 100 procent inzetten!

Hoi hoi allemaal! Even een korte samenvatting van mezelf:
Ik ben Rosanne, 18 jaar oud, woon in Rhenen en ik hou van sporten, reizen en van vrolijk zijn. :)
Ik wilde graag ambassadeur van Stick2Uganda worden omdat ik het project boeiend en verrijkend vind. Het was niet alleen de reis wat mijn aandacht trok. Namelijk ook het feit dat we, met name na de reis, ons best gaan doen om ideeën te bedenken die de problemen daar in Uganda eventueel op kunnen lossen. Ik verwacht dat alles wat we hier in Nederland besproken hebben ook daar in Uganda te gaan zien, maar dat het misschien wel confronterend gaat zijn. Ik weet bijna wel zeker dat ik mijn eigen land, huis en bed nog meer ga waarderen dan dat ik al doe. Ik heb ontzettend veel zin om me voor dit project nuttig te maken en ik ben benieuwd naar wat er gaat komen!

Hoi!
Ik ben Anouk Hak en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in 5 gymnasium en houd erg van toneelspelen en piano spelen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik ambassadeur ben van Stick2Uganda! Het project spreekt mij erg aan, omdat het zo’n unieke ervaring zal zijn. Ik hoop anderen te kunnen helpen, maar ook mezelf weer wat beter te leren kennen. Ik kijk dan ook
ontzettend uit naar deze bijzondere reis!

Ik ben Tjeerd Haffmans en ik ben 17 jaar. Ik zit in havo 4 en heb een Natuur & Gezondheid profiel gekozen. Mijn hobby’s zijn korfballen, fietsen en een serie of film kijken. Toen ik hier op school kwam heb ik gehoord over dit project, maar bleek dat ik nog te jong was om mee te doen. Nu zich weer een kans voordeed om mee te gaan was ik ook meteen geïnteresseerd en heb ik mij aangemeld. Ik wil heel graag weten hoe een organisatie zoals deze werkt en wat ik kan betekenen bij deze organisaties. Ik denk dat wij samen met deze groep veel kunnen leren in Oeganda en een onvergetelijke reis gaan maken.

bottom of page